033 - 45 19 259
Installatieservice V&B
Eikenlaan 14
3828 BZ, Hoogland

033 - 45 19 259
info@vb-installatieservice.nl

Wilt u graag besparen op uw energiekosten? Dan bent u bij VB-Installatieservice aan het goede adres. Als vooruitstrevend installatiebedrijf bieden wij diverse duurzame oplossingen om uw energieverbruik drastisch omlaag te brengen. Daar horen uiteraard ook zonnepanelen bij.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen worden op het dak van uw woning geplaatst en verbonden aan een omvormer, die in staat is het zonlicht dat de panelen opvangen in energie om te zetten. Deze energie is exact hetzelfde als de stroom die u afneemt bij uw energieleverancier, met één groot verschil: het is helemaal gratis! Na de installatie kunt u meteen van uw zonnepanelen profiteren – uw energierekening zal direct omlaaggaan. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, werken zonnepanelen ook als het bewolkt is. Het hoeft dus niet altijd zonnig te zijn om de vruchten van uw zonnepanelen te kunnen plukken!

Welk rendement kan ik behalen met zonnepanelen?

Hoeveel rendement u kunt behalen met zonnepanelen is afhankelijk van diverse factoren, zoals in welke richting het dak van uw woning is gesitueerd, het aantal zonnepanelen en uw huidige energieverbruik. Zowel bij huishoudens met een beperkt dakoppervlak en een laag energieverbruik als voor mensen met een (boven)gemiddeld dakoppervlak en een hoog energieverbruik, kunnen zonnepanelen zorgen voor een flinke besparing op de energiekosten. Met oog op het feit dat de energieprijzen in de toekomst alleen maar zullen stijgen, kunt u ervan uit gaan dat u steeds meer gaat besparen. Wij komen graag bij u langs om de investering, terugverdientijd en besparingsmogelijkheden van zonnepanelen voor u in kaart te brengen.

Zonnepanelen bij VB-installatieservice

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen? Neemt u dan contact op met VB-Installatieservice in Hoogland. Wij helpen u graag om uw woning voor te bereiden op de toekomst!